Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

a

Το νυφικο χτενισμα

Σίγουρα εκείνη την ημέρα θέλεις να είναι ιδανική σε όλους τους τομείς. Και ένας από αυτούς είναι και το χτένισμα σου. Διώξε μακριά το άγχος, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις. Γιατί στην πραγματικότητα όλα είναι πιο απλά από όσο νομίζεις και αν αφήσεις τον σωστό άνθρωπο που έχει πείρα σε αυτό το κομμάτι, όλα θα δείχνουν τέλεια !

Για να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα στο χτένισμα την ημέρα του γάμου σου, φρόνιμο είναι να λουστεις μια μέρα πριν τον γάμο για να είναι πιο σταθερά και το χτένισμα να κρατήσει όλο το βράδυ. Επίσης μπορείς να δώσεις ένα boost στα μαλλιά σου, παίρνοντας 3-4 μήνες πρίν, μερικές βιταμίνες που βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας.

Το χτένισμα που θα επιλέξεις να ταιριάζει με την προσωπικότητα σου, να είσαι ο εαυτός σου και να ταιριάζει με το νυφικό που έχεις διαλέξει. Ο κλασικός κότσος είτε ψηλά στο κεφάλι είτε ο κλασικός χαμηλός σινιόν, είναι για πιο κλασικά και “επίσημα” νυφικά φορέματα. Τα κυματιστά μαλλιά είναι πιο διαδεδομένο χτένισμα, αλλά αναδεικνύει θηλυκότητα. Τα μισά πάνω και τα μισά κάτω “half updo” είναι χτένισμα που ταιριάζει σε όλες, αν το φόρεμα που έχεις διαλέξει έχει νότα ρομαντισμού, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό με αξεσουάρ που θα στολίσουν τα μαλλιά σου. Μαλλιά πιασμένα με πλεξούδες είναι από τα πρώτα στην λίστα των προτιμήσεων και ξεχωρίζουν. Αν επιλέξεις νυφικό ρομαντικό, γοργονέ, boho, με αρχαιοελληνικό στυλ ή με Α γραμμή τότε είναι το ιδανικό χτένισμα .

Τέλος, όλα όσα μπορεί να ακούγονται εύκολα στην εκτέλεση τους, όπως ένα απλό σινιόν στην πραγματικότητα κρύβουν πίσω τούς σπουδές, σεμινάρια και χρόνια εμπειρίας για τον hairstylist για αυτό αποφασίστε μαζί με τον κομμωτή σας το χτένισμα που σας ταιριάζει και σας κολακεύει ανάλογα το νυφικό σας .