Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Image Alt

Golden Suite

η σουιτα της ζωης σου

Golden Suite

Σου παρέχουμε μία όμορφη σουίτα  η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες του ζευγαριού και φωτογραφίες, ένα διαδραστικό προσκλητήριο, και πληροφορίες για την τελετή και την εκδήλωση.

Ας γνωριστουμε

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Πες σε όλους όσους αγαπάς οτι ήρθε η ώρα να διαβείς τα σκαλιά της εκκλησίας και να χορέψεις μαζί τους στο υπέροχο γαμήλιο πάρτυ. Κι αν γνωρίζουν μόνο τη νύφη τώρα θα μάθουν και τον γαμπρό, μέσα από τα λόγια σου. Μια ρομαντική ιστορία πώς ξεκίνησαν όλα και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Το προσκλητηριο

Πλέον είναι διαδραστικό

Μη χάνεις χρόνο και χρήμα με τα προσκλητήρια. Όσο όμορφα κι αν είναι, απαιτούν πολλή ενέργεια και πλέον είναι εθιμοτυπικό. Στέλνοντας το e-προσκλητήριο, θα ενημερώσει και θα συγκεντρώσει τις συμμετοχές.

Τελετη & Εκδηλωση

Για να έρθουν όλοι

Ενημέρωσε τους καλεσμένους σου για τον τόπο της Τελετής και της Εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας διαδραστικούς χάρτες που θα τους οδηγήσει ακριβώς στο σημείο. Κανείς δεν θα χάσει το δρόμο, είναι στο κινητό τους.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ

Πριν το γάμο
a

Το ζευγαρι

Πριν το γαμο

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, και ίσως έχεις περισσότερες να πεις. Δημιούργησε μια συλλογή φωτογραφιών με τις ομορφότερες αναμνήσεις. Αργότερα αν θες, τις αλλάζεις με αυτές του γάμου σου.

We Can’t Wait To See You!

ξεκινησε τη δικη σου

Golden Suite