Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Image Alt

Platinum Suite

η σουιτα της ζωης σου

Platinum Suite

Σου παρέχουμε μία ολοκληρωμένη σουίτα την οποία μπορείς να μοιράσεις εύκολα με ένα share. Η σουίτα σου περιλαμβάνει πληροφορίες του ζευγαριού και φωτογραφίες, διαδραστικό προσκλητήριο και πληροφορίες για την τελετή και την εκδήλωση. Επίσης διακριτική λίστα γάμου, διάδραση με τους καλεμένους και δικό σου Blog. Εσύ μας παρέχεις την αρχική πληροφορία και στη συνέχεια εμπλουτίζεις την σουίτα σου όπως επιθυμείς!

Ας γνωριστουμε

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Πες σε όλους όσους αγαπάς οτι ήρθε η ώρα να διαβείς τα σκαλιά της εκκλησίας και να χορέψεις μαζί τους στο υπέροχο γαμήλιο πάρτυ. Κι αν γνωρίζουν μόνο τη νύφη τώρα θα μάθουν και τον γαμπρό, μέσα από τα λόγια σου. Μια ρομαντική ιστορία πώς ξεκίνησαν όλα και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Το προσκλητηριο

Πλέον είναι διαδραστικό

Μη χάνεις χρόνο και χρήμα με τα προσκλητήρια. Όσο όμορφα κι αν είναι, απαιτούν πολλή ενέργεια και πλέον είναι εθιμοτυπικό. Στέλνοντας το e-προσκλητήριο, θα ενημερώσει και θα συγκεντρώσει τις συμμετοχές.

& Η Λιστα Γαμου

Διακριτικότερη όσο ποτέ άλλοτε

Αγαπημένα καταστήματα ή εύκολη τραπεζική κατάθεση ακόμα και online,  δίχως την αμηχανία που συνήθως προκύπτει.

Η σελίδα σας, τα έχει όλα τακτοποιημένα.

i

Τελετη & Εκδηλωση

Για να έρθουν όλοι

Ενημέρωσε τους καλεσμένους σου για τον τόπο της Τελετής και της Εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας διαδραστικούς χάρτες που θα τους οδηγήσει ακριβώς στο σημείο. Κανείς δεν θα χάσει το δρόμο, είναι στο κινητό τους.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ

Τόσες επιλογές
a

Το ζευγαρι

Πριν το γαμο

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, και ίσως έχεις περισσότερες να πεις. Δημιούργησε μια συλλογή φωτογραφιών με τις ομορφότερες αναμνήσεις.

a

η ευτυχια

Μοιραστείτε την

Ανέβασε καθημερινά στο προφίλ σου στο instagram ή σε ένα νέο που δημιούργησες για το γάμο, φωτογραφίες που θες να εμφανιστούν στο feed μέσα στο site σου.

a

Συλλογη

Καλεσμένοι

Παρότρυνε τους καλεσμένους να βγάλουν όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούν κατά την εκδήλωση. Θα τις στείλουν την επόμενη μέρα, ίσως κι εκείνη τη στιγμή που το ζουν στο γκρουπ του γάμου στο Facebook.

a

φωτογραφιση

Η επόμενη Μέρα

Η επόμενη μέρα είναι ξέγνοιαστη. Γι αυτό και η φωτογράφιση after-wedding δίνει τα ωραιότερα στιγμιότυπα. Ειδική προσθήκη στο γαμήλιο site.

a

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΟΣ

Και ποιό τραγούδι να επιλέξετε

Υπάρχει από παλιά, ένα τραγούδι που σκεφτόσουν να χορέψεις τη μέρα του γάμου σου. Αργότερα ήρθαν και άλλες επιλογές και τώρα καλείσαι να επιλέξεις το μοναδικό. Δώσε τις επιλογές αυτές και άσε τους καλεσμένους σου να διαλέξουν τι προτιμούν για σας. Μία ψηφοφορία που θα διασκεδάσει ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις στα τραπέζια.

My Girl - The Temptations 0

All You Need Is Love - Beatles 0

The Final Countdown - Europe 0

Fly Me To The Moon - Frank Sinatra 0

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ

Ταξίδι στις στιγμές

Ένα blog δικό σου ωστε να μοιράζεσαι ιδέες με τους καλεσμένους σου. Μπορείς να γράφεις τα δικά σου άρθρα ή ανακοινώσεις ή ακόμα και να συμπεριλάβεις τα δικά μας άρθρα τα οποία ανανεώνονται διαρκώς.

We Can’t Wait To See You!

ξεκινησε τη δικη σου

Platinum Suite