Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Image Alt

Επιλογές Γάμου

ολα ξεκινουν εδω

Επιλογή σουίτας & εμφάνισης

Έχεις τρεις επιλογές σουίτας! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ηλεκτρονικό προσκλητήριο, να διαμορφώσεις μια ανώτερη σουίτα για τον γάμο σου ή ακόμα και να της προσθέσεις διαδραστικότητα αναβαθμίζοντάς την σε Platinum. Και οι τρεις επιλογές θα συγκεντρώσουν τις συμμετοχές του γάμου σου καθώς και τα θετικότερα σχόλια. Δες παρακάτω τις διαφορές τους.

H Σουίτα Silver έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι καλεσμένοι ώστε να παρευρεθούν στο γάμο σου. Ο χάρτης και η συλλογή με τις συμμετοχές, είναι που την κάνουν ξεχωριστή. Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos

Η Σουίτα Golden ακολουθεί και συμπληρώνει τον γάμο σου, δίνοντάς σου βασικές δυνατότητες που θα μεταμορφώσουν την εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos.

Η Σουίτα Platinum προσφέρει ακόμα περισσότερα και ολοκληρώνει τον γάμο σου, προσθέτοντας δυνατότητες που ίσως δεν είχες φανταστεί! Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos.

We Can’t Wait To See You!