Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

s

Συνήθεις Ερωτήσεις

Τι ακριβως περιεχει η Silver Suite';

Με την αγορά του πλάνου “Silver” παραλαμβάνεις ένα όμορφο και λειτουργικό προσκλητήριο σε μορφή site, το οποίο μπορείς να μοιραστείς εύκολα με ένα share.

Περιέχει χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών σου και θα διευκολύνουν και εσένα.

Μπορείς να δεις τα demos εδώ: https://www.ourjoy.gr/epiloges-gamou#silver

Τι ακριβως περιεχει η Golden Suite ;

Με την αγορά του πλάνου “Golden” παραλαμβάνεις ένα όμορφο και λειτουργικό site, το οποίο μπορείς να μοιραστείς εύκολα με ένα share.

Περιέχει χαρακτηριστικά της σουίτας Silver, καθώς επίσης παρουσιάζει στιγμές από το ζευγάρι μέσα από ένα όμορφο χρονοδιάγραμμα με φωτογραφίες και ευχάριστες λεζάντες.

Επίσης περιέχει Χάρτη της Τελετής και της Εκδήλωσης ή ακόμα και της Υποδοχής.

Μπορείς να δεις τα demos εδώ: https://www.ourjoy.gr/epiloges-gamou#silver

Τι ακριβως περιεχει η Platinum Suite;

Με την αγορά του πλάνου “Platinum” παραλαμβάνεις το πιο πλήρες, όμορφο και λειτουργικό site, το οποίο επίσης μπορείς να μοιραστείς εύκολα με ένα share.

Περιέχει χαρακτηριστικά του πλάνου Golden, καθώς επίσης:

  • Λίστα Γάμου με τα επιθυμητά καταστήματα ή τραπεζικό λογαριασμό.
  • Δημιουργούμε ημερολόγιο στο οποίο μπορούν οι καλεσμένοι με το πάτημα ενός κουμπιού να αποθηκεύσουν την ημερομηνία του γάμου σας στο κινητό τους.
  • Δίνουμε τη δυνατότητα στους καλεσμένους να συμμετάσχουν στην οργάνωση του γάμου με δυο τρόπους:
    • Δημιουργούμε το hashtag του γάμου, οπότε  μπορούν (μαζί με εσάς) να προσθέσουν φωτογραφίες ακριβώς την ώρα του γάμου στο site σας, στην υποσελίδα gallery. Δες εδώ το demo: https://love.ourjoy.gr/gallery/
    • Ακόμα τους δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσουν ψηφίζοντας ένα από τα υποψήφια τραγούδια που θα χορέψετε.
  • Δημιουργούμε Private Facebook Group και album ώστε οι καλεσμένοι σας να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να τις αποθηκεύσετε
  • Τέλος, μπορείς να έχεις το δικό σου blog εξιστορώντας την εμπειρία αυτή και διατηρώντας την για πάντα μέσα στο site. Εάν επιλέξεις μπορούμε να γεμίζουμε εμείς το blog σου με τα ενδιαφέροντα άρθρα του ourjoy ( https://love.ourjoy.gr/#blog )

Μπορείς να δεις τα demos εδώ: https://www.ourjoy.gr/epiloges-gamou#platinum

Πως θα εμφανιζεται η σελιδα μου στο διαδικτυο;

Με την αγορά οποιουδήποτε πλάνου, σου παραδίδουμε μια σουίτα την οποία μπορείς να δείς στη διεύθυνση taonomatasas.ourjoy.gr που περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα μας δώσεις. Έχεις την επιλογή να αποκρύψεις τη σελίδα από την Google, ή ακόμα και να την κλειδώσεις ώστε να την βλέπουν μόνο οι καλεσμένοι που έχουν τον κωδικό πρόσβασης.

Μπορω να αναβαθμισω το πλανο μου;

Βεβαίως. Μπορείς να αναβαθμίσεις το πλάνο που έχεις επιλέξει ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας στο assistant@ourjoy.gr

Χρειαζεται να μαθω πως δουλευει η πλατφορμα της σουιτας μου;

Όχι. Θα σου ετοιμάσουμε εμείς ότι χρειάζεται για να αποκτήσεις μια ελκυστική σουίτα όπως τα demo που έχεις δει. Εάν επιλέξεις το Blog από την σουίτα  Platinum, θα σου δώσουμε την επιλογή να προσθέτεις τα άρθρα σου στέλνοντας τα με email κατευθείαν στη στη σελίδα σου.

Μετα την αγορα υπαρχει καποιο κοστος συντηρησης;

Όχι. Στην τιμή σου περιλαμβάνεται η συντήρηση* που θα χρειαστεί η σουίτα σου στο διάστημα ενός έτους.

Συντήρηση εννοούμε τις διαδικασίες που χρειάζονται για να παραμείνει η σουίτα σου ασφαλής για το περιεχόμενο και τα δεδομένα (στοιχεία καλεσμένων, spam emails κλπ).

Ποσο διαρκει η αγορα μου;

Η αγορά οποιουδήποτε πλάνου διαρκεί 1 (ένα) ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία αγοράς του.

Τι συμβαινει μετα το περας ενος ετους;

Σε ειδοποιούμε εάν σε ενδιαφέρει να ανανεώσεις την συνδρομή σου και να παραμείνει ενεργή η σουίτα. Ανανεώσεις μπορείς να ζητήσεις εδώ.

Στην περιπτωση που δε λαβω η χασω το μηνυμα, τι θα συμβει στη σουιτα μου;

Η σουίτα σου παραμένει κρυφή για 30 ημέρες και έχεις τη δυνατότητα να την επανεργοποιήσεις. Μετά το πέρασμα των 30 ημερών, διαγράφεται οριστικά και σου αποστέλλουμε email ενημέρωσης.

Τα μόνα στοιχεία που διατηρούμε θα είναι ονοματεπώνυμο και email, για την περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε για τον λογαριασμό σου.

Στην περιπτωση που δε λαβω η χασω το μηνυμα, τι θα συμβει στη σουιτα μου;

Η σουίτα σου παραμένει κρυφή για 30 ημέρες και έχεις τη δυνατότητα να την επανεργοποιήσεις. Μετά το πέρασμα των 30 ημερών, διαγράφεται οριστικά και σου αποστέλλουμε email ενημέρωσης.

Τα μόνα στοιχεία που διατηρούμε θα είναι ονοματεπώνυμο και email, για την περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε για τον λογαριασμό σου.

Εχω λογο να διατηρησω τη σουιτα μου μετα το γαμο;

Σου δίνουμε τη δυνατότητα αρχής γενομένης του γάμου σου, να διατηρήσεις τη σουίτα σου και  στη συνέχεια να την αναβαθμίσεις.

Προσθήκη νέας σελίδας Βάπτισης με παρόμοια χαρακτηριστικά και μετέπειτα μια  “Οικογενειακή σουίτα” η οποία θα περιέχει τις σημαντικότερες αναμνήσεις σας.