Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Image Alt

Επιλογές Γάμου

ολα ξεκινουν εδω

Επιλογή σουίτας & εμφάνισης

Έχεις τρεις επιλογές σουίτας! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ηλεκτρονικό προσκλητήριο, να διαμορφώσεις μια όμορφη σουίτα για τον γάμο σου ή ακόμα και να της προσθέσεις διαδραστικότητα αναβαθμίζοντάς την. Και οι τρεις επιλογές θα συγκεντρώσουν τις συμμετοχές του γάμου σου καθώς και τα θετικότερα σχόλια.

Δες παρακάτω τι σου παρέχει η κάθε Σουίτα.

H Σουίτα Silver έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι καλεσμένοι ώστε να παρευρεθούν στο γάμο σου. Ο χάρτης και η συλλογή με τις συμμετοχές, είναι που την κάνουν ξεχωριστή. Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos

Η Σουίτα Golden ακολουθεί και συμπληρώνει τον γάμο σου, δίνοντάς σου βασικές δυνατότητες που θα μεταμορφώσουν την εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos.

Η Σουίτα Platinum προσφέρει ακόμα περισσότερα και ολοκληρώνει τον γάμο σου, προσθέτοντας δυνατότητες που ίσως δεν είχες φανταστεί! Μάθε τι περιέχει αναλυτικά πατώντας εδώ ή δες κάποιο απο τα παρακάτω demos.

We Can’t Wait To See You!