Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Οργανωση γαμου

Η ομάδα του ourjoygr δημιούργησε ένα πλάνο οργάνωσης ανά μήνες.

1,5 με 1 χρόνο πρίν τόν γάμο επιλέξτε τον μήνα που θέλετε να παντρευτείτε και βρείτε δύο με τρείς εναλλακτικές ημερομηνίες. Ακολουθεί η επιλογή κουμπάρου με το ιδανικό να είναι “δικός” σας άνθρωπος.  Επικοινωνήστε με φωτογράφους, βιντεογράφους, κομμώτρια, μακιγιέρ, καθώς ξεκινάνε και οι πρόβες νυφικού. Κάντε αναζήτηση για την τοποθεσία τελετής και δεξίωσης γάμου.

9 με 5 μήνες πρίν τον γάμο ξεκινήστε έρευνα αγοράς για το  outfit του γαμπρού, Επιλέξτε τις βέρες καί τα στέφανα, κάντε κράτηση  στον χώρο δεξιώσεων, ξεκινήστε δοκιμές της γαμήλιας τούρτας, του μενού,  διαλέξτε τον στολισμό, την διακόσμηση, όπως και το να κανονίσετε για τα προσκλητήρια και τίς μπομπονιέρες. * Μην ξεχνάτε πως οι γάμοι τής Παρασκευής και τής Κυριακής κοστίζουν περίπου 30% λιγότερο απο τούς γάμους του Σαββάτου.

5 με 3 μήνες πρίν τον γάμο επιλέξτε το τελικό χτένισμα και μακιγιάζ για εκείνη την ημέρα. Φτιάξτε την λίστα των καλεσμένων καί στείλτε τα ηλεκτρονικά προσκλητήρια σας με την βοήθεια του ourjoygr . *Και να θυμάστε ότι δεν είσαστε υποχρεωμένοι να καλέσετε όσους σάς κάλεσαν. Να υπολογίσετε τούς ανθρώπους πού είστε κοντά και θα χαρούν το ίδιο με εσάς για τον γάμο σάς.

3 με 2 μήνες πρίν τον γάμο ξεκινήστε την οργάνωση του bachelor με τους φίλους σάς. Βελτιώστε και επιβεβαιώστε κάποια αρχικά σας σχέδια και λεπτομέρειες όσον αφορά την διακόσμηση, την επιλογή του χτενίσματος, του μακιγιάζ και του φωτογράφου. Αρχίστε την αναζήτηση για το ταξίδι του μέλιτος αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..

2 με 1 μήνα πρίν τον γάμο κάντε την τελική πρόβα νυφικού. Ασχοληθείτε με τα γραφειοκρατικά, όπως την ανακοίνωση του γάμου σε εφημερίδα, που αυτά πού θα σάς ζητηθούν είναι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, τόπο γέννησης, τόπο κατοικίας της νύφης και του γαμπρού, καθώς καί την περιοχή πού θα τελεστεί το μυστήριο.

2 εβδομάδες πρίν τον γάμο φρεσκάρουμε την απόχρωση τών μαλλιών, εφόσον έχουμε κάνει την τελική επιλογή χρώματος. Παραλαμβάνουμε το νυφικό καί τσεκάρουμε τον τελικό αριθμό καλεσμένων που θα παρευρεθούν, με την βοήθεια του ourjoygr .

1 εβδομάδα πρίν τον γάμο μοιράστε αρμοδιότητες. Ποιός θα μεταφέρει και τί προς την εκκλησία, ποιός θα μοιράσει τίς μπομπονιέρες, το ρύζι κτλ.

2 μέρες πρίν τον γάμο ετοιμάστε όλα τα ρούχα πού θα φορέσετε, σειρά έχει ένα manicure/pedicure , καλό φαγητό σε μικρά γεύματα, μπόλικο νεράκι και γιατί όχι ένα spa χαλάρωσης.

Μικρά tips

Λουστείτε από τό προηγούμενο βράδυ και όχι την ίδια ημέρα τού νυφικού χτενίσματος για να υπάρξει μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα. Την ημέρα του γάμου σας, φροντίστε να έχετε κοιμηθεί αρκετά ώστε να είσαστε ξεκούραστη και φρέσκια. Φάτε ένα ελαφρύ αλλά καλό πρωινό που θα σάς γεμίσει ενέργεια. Καί τέλος ζητήστε αν υπάρχει η δυνατότητα, περισσότερη ηρεμία στον χώρο πού θα γίνει η προετοιμασία σας ώστε να μπορείτε να νιώθετε άνετα, ευχάριστα και να το απολαύσετε.