Χρειάζεσαι βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου

Κατοικιδια στον γαμο

Αν σκέφτεστε να συμπεριλάβετε τον τριχωτό σας φίλο την ημέρα του γάμου σας και να τον έχετε στην γαμήλια τελετή, υπάρχουν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες να εξετάσετε .

Αρκετό καιρό πρίν τον γάμο, ενημερώστε τον ιερέα σας, το πιθανότερο είναι να αρνηθεί την είσοδο σε κατοικίδιό στον ναό , αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε και να  δοκιμάσετε. Μπορεί στο εξωτερικό να είναι πιο διαδεδομένο το να συμμετέχουν τα κατοικίδια τού ζευγαριού στην τελετή, αλλά στην χώρα μας ακόμα δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ίσως κάνει μόνο guest εμφανίσεις, όπως το να ποζάρει στην φωτογράφιση πριν και μετά τον γάμο .

Αν τελικά θα συμμετάσχει ο λούτρινος σας φίλος την ημέρα εκείνη, σκεφτείτε την ηλικία και τον χαρακτήρα του, αν φοβάται εύκολα, αν είναι υπάκουο και το πώς θα αλληλεπιδράσει με τόσο κόσμο γύρω του. Αναθέστε σε κάποιον να προσέχει το κατοικίδιό σας κατά την διάρκεια του γάμου. Σιγουρευτείτε ότι θα έχετε μαζί σας λιχουδιές για να κατευνάσετε το ενθουσιώδες ζωάκι σάς αν χρειαστεί. Να είστε διατεθειμένοι να επιδείξετε ευελιξία αν το κατοικίδιο σας έχει να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο κατόρθωμα, να έχετε και ένα εναλλακτικό σχέδιο σέ περίπτωση που δεν το κάνει, μην το πιέσετε .

Τέλος, φέρτε το κατοικίδιο σάς στον χώρο της τελετής και της δεξίωσης πριν τον γάμο ώστε να εξοικειωθεί με τον χώρο και τις μυρωδιές, ώστε να του γίνει κατά κάποιον τρόπο οικείος.

Ο γάμος είναι γιορτή και οι μικροί λούτρινοι σας φίλοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενείας για να λείπουν από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σάς !